© 2022 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved.

’Creed III’-nyheder

Kan Adonis opnå "Eye of the tiger" uden Rocky?

For et par dage siden blev traileren til ’Creed III’ frigivet. Her lagde de fleste måske mærke til, at Rocky Balboa IKKE var til at spotte nogen steder.

Hvorfor er det besynderligt og hvad er koblingen mellem Rocky og Creed spørger du? Tillad mig at uddybe.

’Creed’-serien er et spinoff til de legendariske ’Rocky’-film med Sylvester Stallone i titelrollen. Koblingen mellem de to serier er, at man i ’Creed’ følger Adonis. Han er søn af Apollo Creed, som blev brutalt slået ihjel i bokseringen i ’Rocky IV’. Dette dødsfald har Rocky stadigvæk meget skyldfølelse over.

Lige netop derfor indvilliger han i at træne Adonis og har gjort det i de to foregående ’Creed’-film.

Det tyder på, at Stallone ikke er med i denne omgang. Adonis skal altså stå på helt egne ben i denne omgang….og det skal franchisen som helhed også. Stallones indflydelse på de to første film er ganske enkelt enestående. Han fik fuldt fortjent en oscar nominering for hans præstation i den første ’Creed’-film.

Selve traileren leder tankerne hen mod især Rocky III. Efter en årrække med nogle ret nemme kampe skulle Rocky pludselig op mod en særdeles brutal modstander, som ikke havde noget at miste, mens Rocky selv havde fået alt at miste. Det tyder på, at det er samme dilemma, der dukker op her.

Jonathan Majors spiller den tidligere barndomsven, som efter 18 år i fængsel har et gevaldigt horn i siden på Adonis. I følge traileren er det en særdeles barsk modstander, som Adonis skal møde i ringen.

Vi må håbe, at han kan få “Eye of the tiger” og blive klar til udfordringen, selv om det er uden Rocky i ringhjørnet.

Det rygtes i øvrigt at Rockys modstander fra Rocky III, Clubber Lang, skulle dukke op i filmen. Måske han har en forbindelse til Jonathan Majors karakter?

Svaret får vi marts 2023, hvor der er premiere i de danske biografer.