Er du klar til kamp? Ny Mortal Kombat snart i produktion

Gode nyheder til fans af ’Mortal Kombat’ universet. For om en måneds tid, så starter pre-produktionen af det nye reboot, som har gyser-kongen James Wan som medproducer. Australien bliver landet man filmer i, og de har også masser at studiefaciliteter til sådan en stor opgave. Hvis rygtet taler sandt, så bliver dette den ”voksne” udgave af ’Mortal Kombat’, som vi slet ikke fik i de andre film fra 90’erne, der ikke kun var tamme hvad angik vold, men generelt bare var elendige film (ikke mindste 2’eren).

Mortal Kombat

Det hele er baseret på en fighter-spilserie som startede i 1992, og som blev en stor succes med det sammen. Helt op til i dag, ja så sælger de nyeste versioner utrolig godt, og derfor er der mange som denne gang håber på, at man vil behandle det originale materiale med respekt, og ikke mindst skrue op for det røde stads der flyder rundt i vores krop. Men som vi desværre har set mange gange før, så er det mere end meget sjældent, at film baseret på videospil bliver en god tur i biffen. Dog, så håber vi meget her på Filmpuls, at dette bliver lykkens gang.

Mortal Kombat

Produktionen af denne film rapporteres af bliver pæn stor, og der er allerede besat 580 jobs til lokale australiere, der er i gang med forberedelserne. Hvad plottet så kommer til at handle om, ja det ved vi ikke endnu. Men sidste år rygtes det, at filmen ville centrerer sig om en ny karakter ved navn Cole Turner, samt en 14 årig version af Raiden fra videospillet, dog så blev det rygte manet til jorden af produceren Todd Garner. Tilbage i marts kørte et andet rygte om, at den australske skuespiller Joel Edgerton (’It Comes at Night’ og ’Warrior’) skulle spille karakteren Kano fra spillet, men dette rygte er ikke blevet be- eller afkræftet. I enden så må vi vente på flere informationer, men det bliver uden tvivl interessant af have James Wan med på projektet, som har bevist at han kan lave andet end gyser, med film som ’Fast & Furious 7’ og sidste års ’Aquaman’.

Mortal Kombat

Copyright: Midway Games / Warner Bros.