Film du skal glæde dig til at se i første halvdel af 2018

Så er vi gået ind i et nyt år, hvilket betyder et hav af spritnye film. Måske er dit nytårsforsæt at få set flere film i biografen? Der er i hvert fald rig mulighed for at få set mange film i år 2018

Vores redaktion har sammen lavet en liste med film ,som vi glæder os mest til at se, så vi håber den kan bruges som inspiration.

Hvis du klikker på titlerne, bliver du videreført til filmens trailer. Kommentér hvilke film du glæder dig til at se i kommentarfeltet.

 

I, Tonya

Premiere d. 25 januar

Publikum kommer med på glatis i denne film baseret på virkelige hændelser. Filmen handler om Tonya Harding, der under OL i 1994 brugte voldelige metoder for at vinde over sin modstander Nancy Kerrigan. Tonya Harding spilles af Margot Robbie, der er er nomineret til en Golden Globe-statuette for sin præstation i denne film. ‘I Tonya’ er en film for sportselskere.

Call me by your name

Premiere d. 1. februar.

Filmen følger drengen Elio, som bliver forelsket i Oliver, sin fars sommerpraktikant. Den skal forestille at foregå i 1983 og er baseret på novellen af André Aciman. ‘Call me by your name’ er et romantisk drama, der har fået meget omtale. Hele 3 Golden Globes-statuetter er filmen nomineret til. Den er nomineret til bedste mandelige skuespil -drama, bedste mandelige birolle – drama og bedste drama film.

Phantom Thread

Premiere d. 15 februar

Vi skal et smut forbi modeverden i 1950’erne i ‘Phantom Thread’, der er kendt som ‘Den Skjulte Tråd’ på dansk. Filmen, der har Daniel Day-Lewis i hovedrollen, handler om en kjoledesigner, der arbejder i London for de rige og kongelige. Han bliver forelsket i kvinden Alma, som bliver hans muse. Filmen er instrueret af Paul Thomas Anderson, som er en favorit blandt filmpuls’ redaktion. Anderson har før bevist at et samarbejde med Daniel Day-Lewis fører til gode film, så lad os håbe dette også er tilfældet med denne film.

The Shape of Water

Premiere d. 22 februar

Guillermo del Toro er igen klar med en eventyrlig film. Denne gang foregår den i USA under optakten til den kolde krig. Karakteren Elisa arbejder i regeringens skjulte laboratorium med sin kollega Zelda. De opdager sammen et hemmeligt eksperiment. Guillermo Del Toro er kendt for sine mørke eventyrlige film, der er blandet med historiske begivenheder. Der er ingen tvivl om, at det bliver en interessant film

Molly’s Game 

Premiere d. 22 februar

Filmen følger Molly, en professionel skiløber, som efter et eksklusivt pokerspil bliver blandet ind i kriminalitet. Denne drama har Jessica Chastain i hovedrollen og er baseret på virkelige hændelser. ‘Molly’s Game’ er Aaron Sorkins instruktørdebut, men han er dog ikke ny i branchen. Han er tidligere kendt som manuskriptforfatter.

Tomb Raider

Premiere d. 15 marts

Tomb Raider er tilbage! denne reboot har dog ikke Angelina Jolie i hovedrollen, men derimod den svenske skuespillerinde Alicia Vikander. Filmen viser begyndelsen af den berømte arkæolog Lara Crofts første ekspedition. Der er ingen tvivl om, at filmen indeholder action for alle pengene. Så hvis du er vild med de tidligere Tomb Raider film, så er denne værd at se.

You Were Never Really Here

Premiere d. 22 marts

Filmen handler om krigsveteranen Joe, der prøver at redde en ung pige ud af en sexhandel. Joaquin Phoenix, der spiller, Joe har tidligere været nomineret til 3 Oscar-statuetter. ‘ You Were Never Really Here’ er baseret på romanen med samme navn skrevet af Jonathan Ames.

A Quiet Place

Premiere d. 5 april

Filmen er tredje gang John Krasinski prøver kræfter med rollen som instruktør. Krasinski er ellers mest kendt for sin rolle som Jim Halpert i ‘The Office’. ‘A quiet place’ er en gyser, og der vides ikke meget om handlingen. Kun at den omhandler en familie, der bor i fuldstændig stilhed i frygt for ukendte trusler. På rollelisten findes blandt andet Krasinskis kone Emily Blunt, og instruktøren selv.

The Post

Premiere d. 5 april

Steven Spielberg, Tom Hanks og Meryl Streep forenes, og så kan man vel ikke forvente mere end storhed. ‘The Post’ handler om to journalister fra Washington Post, og deres rolle i at afsløre den såkaldte Pentagon-rapport. Dokumenterne indeholdte militærhemmeligheder og afslørede, at USA fra starten af Vietnamkrigen forværrede krigen, ved bl.a. at smide bomber i Cambodia og Laos.
Filmen ser ud til at vise store præsentationer fra alle sider, og spænding og etik på et højt plan.

Avengers: Infinity War

Premiere d. 26 april

Infinity War er den tredje film i Avengers-serien. Den følger de oprindelige superhelte: Captain America, Iron Man, The Hulk, Thor, Hawkeye og Black Widow. Marvel har smidt et par nye superhelte ind i filmen, så publikum nu kan få glæde af  bl.a. Chris Pratt som Star-Lord og Benedict Cumberbatch som Dr. Strange. I denne film skal gruppen bekæmpe den onde Thanos. De tidligere Avengers film har haft stor succes, så mon ikke denne her bliver et hit.

Lady Bird 

Premiere d. 26 april

Denne ungdomskomedie handler om karakteren Christine, der kalder sig selv for Lady Bird. Pigen drømmer om at komme på College ovre på Østkysten og væk fra sin kritiserende mor. Da hun melder sig til årets musical, møder hun den velhavende og søde dreng Danny. Det er Greta Gerwigs instruktørdebut, der ellers er mest kendt for sit skuespil. Filmen er nomineret til 4 Golden Globes-statuetter

Solo: A Star Wars Story

Premiere d. 24. maj

Så er det til maj at filmen om Han Solo har premiere. Selvom filmen har haft en del problemer – bl.a. med instruktører som sprang fra og nyheder om at Disney ikke tror på filmen bliver særlig succesfuld – så er det trods alt en Star Wars film, og Han Solo er en af filmhistoriens fedeste karakterer. Derfor er Solo: A Star Wars Story på listen over film vi glæder os til at se.

Deadpool 2

Premiere d. 31 maj

Folkene bag megahittet ‘Deadpool’ er klar med en efterfølger. Filmen følger Deadpool, der utraditionelt nu bruger sine evner imod ondskaben. Den første film blev et kæmpe hit, især på grund af Ryan Reynolds præstation. Der er ingen tvivl om, at filmen nok skal få sit publikum til at grine.

Ocean’s 8 

Premiere d. 14 juni

Filmens handler, i følge IMDB, om karakteren Debbie Ocean, spillet af Sandra Bullock, der samler et hold af kriminelle, der sammen skal begå et røveri ved det årlige Met gala. ‘Ocean’s 8′ er allerede blevet omtalt meget i medierne, da filmen har et stjernespækket cast af talentfulde stærke kvinder. På rollelisten er blandt andet Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter og Rihanna. ‘Ocean’s 8′ er en spinoff til Ocean’s trilogien.

Den Skyldige

Premiere d. 14. juni

Jakob Cedergren spiller politibetjenten Asger Holm, der besvarer et 112 opkald fra en kidnappet kvinde. Forbindelsen til hende pludselig bliver afbrudt og nu må politien forsøge at finde hende. Filmen lyder enormt nervepirrende og spændende, og kan måske bringe noget anderledes til dansk film. Gustav Möllers er filmens instruktør og det er hans spillefilmsdebut.

 

 

More Stories
Run all night vind billetter
Tillykke til vinderne af billetter til ‘Run All Night’