Sommeren 92

Genoplev ’92 i første trailer til ‘Sommeren 92’!

Er du klar til at opleve/genopleve det evige danske mirakel ved EM ’92? Du må vente til den 27. august hvor ‘Sommeren ’92’ kommer i biografen, på at få den fulde oplevelse! Men NU kan du få en smagsprøve på filmen, som fortæller historien bag sejren, som Danmarks fodboldfans aldrig glemmer og altid vil være stolte over.

Og det er jo ikke helt små roller der skal fat i. En lang række unge danske skuespillere er blevet hentet ind til at spille fodboldstjernerne fra 1992!
Men først og fremmest, spiller Ulrich Thomsen landstræneren Richard ‘Ricardo’ Møller Nielsen. De mange landsholdspillere spilles bl.a. af Mikkel Boe Følsgaard i rollen som Kim Vilfort, Cyron Melville som Brian Laudrup, Allan Hyde (‘True Blood’, ‘Skammerens Datter’) som Flemming Povlsen, Esben Smed Jensen (‘Kærestesorger’) som John ‘Faxe’ Jensen, Gustav Dyekjær Giese (‘Når dyrene drømmer’) spiller Peter Schmeichel, Jon Lange (‘Alle for én’) spiller Kim Christofte. Læs mere om rollebesætningen her!
Der er dog også andre roller som skal besættes, så også Lars Brygmann, Birgitte Hjort Sørensen, Julie Zangenberg, Henning Jensen og Lene Maria Christensen kan I glæde jer til at se i biografen den 27. august!

Der er også kommet en (ret mærkelig..) plakat til filmen! Jeg er sikker på de har haft det sjovt da de lavede den. Jeg forstår ikke helt den enormt grimme farve deres trøjer har, men der er (forhåbentlig) en historiemæssig grund til dem!Sommeren '92