Klar til mere komik på Politiskolen ?

På med uniformen, for snart kan det være at en afdød filmfranchise igen ser dagens lys, hvis du ellers er til nostalgisk lavkomik fra 80’erne. Der er tale om ‘Politiskolen’, som i alt rummede 7 film og endda en serie efterfølgende, så det kan man jo kalde en succes. Og som barn, der elskede jeg da også disse kære film, men ligeså snart jeg ramte teenageårene, ja så kunne jeg sagtens se alle fejlene. For jo flere efterfølgere der kom, jo mere pinligt blev det. Okay, jeg vil gerne skrive under på, at de første 2-3 film holder, men derfra så skal man ikke se videre.

Men, det jo bare min mening, for ‘Politiskolen’ har åbenbart mange fans og nostalgiske hjerter, der inderligt håber på at filmserien genoplives. Dette er også forsøgt nogle gange i løbet af de sidste 18 år, men det blev i enden ikke til noget. Men, nu er de første 4 films hovedrolleindehaver, Steve Guttenberg (der spiller betjenten Mahoney) ude med ordene: “The next Police Academy movie is coming. No details yet, but it is in a gift bag being readied!”. Så det ser ud som om, at fans godt kan holde håbet oppe. Det rygtes også, at mange af de gamle karakterer vil vende tilbage, men lad os nu se, hvad der sker.

Så længe Zed-karakteren (tidligere bandemedlem, senere betjent) er med, så er jeg tilfreds. Her er en af mine ynglings scener med ham:

Copyright: Warner Bros.

 

 

More Stories
Marvel logo, Filmpuls,Shang Chi
‘Spider-Man: No Way Home’ promo