Copyright: Sony Pictures

Let there be carnage! Ny trailer til ‘Venom’ efterfølger!

Sony Pictures har netop udgivet den anden trailer til anti-superhelte filmen, ‘Venom: Let There Be Carnage’! Filmen er en sequel til den første Venom film, fra 2018, som havde Tom Hardy i hovedrollen som Eddie Brock.

I ‘Venom: Let There Be Carnage’ vender Tom Hardy tilbage til det store lærred som reporteren, Eddie Brock, der tilpasser sig livet med den altædende symbiose Venom, i San Francisco. Men snart skal det vise sig at den fængslede morder Cletus Kasady, selv er besat af symbiosen Carnage, som gerne vil skabe kaos.

På rollelisten finder vi flere velkendte ansigter, heriblandt Tom Hardy, Naomi Harris og Michelle Williams. Imens Woddy Harellson er ny på holdet, som filmens skurk, Cletus Kasady. Filmen er skrevet af tilbagevendende Kelly Marcel, og instrueret af skuespilleren Andy Serkis, som tidligere har instrueret Netflix filmen ‘Mowgli’.

Sony Pictures er i fuld gang med at etablere deres eget Spiderman univers, efter karekterens store succes i MCU. Deres franchise byder indtil videre kun på den første Venom film, men de næste par år kan vi se frem til Jared Leto filmen, ‘Morbius’ (2022) og muligvis både en film om anti-heltene Madame Web og Kraven The Hunter.

‘Venom: Let There Be Carnage’ forventes at få premiere den 21 oktober 2021