Wonder Woman i Batman vs Superman, Gal Gadot
Wonder Woman i Batman vs Superman, Gal Gadot

Wonder Woman i Batman vs. Superman

Der er dømt woman power i den nye Batman vs. Superman, når Wonder Woman/Diana Prince dukker op. Der har ofte været snak om, at Wonder Woman skulle have sin egen film – vores egen Nicolas Winding Refn har endda udvist interesse – men nu får vi hende altså første gang at se i Zach Snyders kommende Superman film.

Kvinden der skal trække i den famøse badedragt og svinge den gyldne lasso, er Gal Gadot, som måske er bedst kendt som Gisele fra ‘Fast and the Furious’ filmene.

Gal Gadot er Wonder Woman i Batman vs Superman

Zack Snyder siger følgende i en pressemeddelelse: “Wonder Woman er nok en af de stærkeste kvindelige karakterer overhovedet og en fan favorit i DC universet. Gal er ikke kun en fantastisk skuespiller, men hun har også den her magiske kvalitet, der gør hende perfekt til rollen. Vi ser frem til, at biografgængere oplever Gal i den første spillefilms version af denne højtelskede karakter.”

Amy Adams har også kommenteret på nyheden om, at hun får selskab af en anden kvinde. I comic books har Superman haft et romantisk forhold til Wonder Woman, så kommer det til at spille ind i den nye Batman vs. Superman?
“Er jeg interesseret [i et trekantdrama]? Jeg ved det ikke. Vi får se. Jeg håber, at jeg kan få scener med en kvinde, hvor vi ikke er involveret i en kærlighedstrekant. Det kunne være sjovt. Måske slår vi os sammen og arbejder som venner fremfor fjender.”

Hvilken rolle tror du, at Wonder Woman får i Batman vs. Superman?