Nye skuespillere til Christopher Nolans ‘Interstellar’

Er hele castet på plads til Christopher Nolans film ‘Interstellar’?

Christopher Nolan er god til at annoncere nye skuespillere til hans film, så der tidligt skabes buzz omkring hans film. Der skal nu heller ikke så meget til, da Nolan jo allerede er en legende.

De nye tilføjelser til det allerede talentfulde cast er David Oyelowo og David Gyasi. Oyelowo er blevet en af de mest eftertragtede “talenter” i Hollywood, som også snart kan opleves i Lee Daniels’ ‘The Butler‘ med Forrest Whitaker i hovedrollen. Oyelowo er uddannet i London fra Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA), og modtog “Scholarship for Excellence” fra Nicholas Hytner i 1998; og siden har han haft mindre roller i film som ‘Rise of the Planet of the Apes’, ‘Lincoln’ og senest ‘Jack Reacher’.

David Oyelowo og David Gyasi

Gyasi er også fra UK, og er relativ ukendt på det store lærred, da han mest har haft TV roller i UK. Gyasi har dog haft en mindre rolle i ‘Cloud Atlas’, som også havde Tom Hanks og Halle Berry på rollelisten. Christopher Nolan kender faktisk allerede Gyasi fra ‘The Dark Knight Rises’, hvor Gyasi var en af de indsatte i filmen.

De andre stjerner der allerede er annonceret til filmen er Anne Hathaway, Michael Caine, Matthew McConaughey, Jessica Chastain, Casey Affleck, Topher Grace, Ellen Burstyn, John Lithgow, Bill Irwin, Wes Bently, og børneskuespillerne Timothee Chalamet and Mackenzie Foy.

Der er stadig meget lidt info om plottet, men filmen skal eftersigende handle om udforskningen af fysikeren Kip Thornes teorier om tyngdekraftens felter såsom ormehuller og flere hypoteser, som Albert Einstein aldrig var i stand til at bevise. Christopher Nolans bror, Jonathan Nolan, har skrevet første udkast, som siden hen er blevet omskrevet af Christopher Nolan, der har inkorporeret en af hans egne idéer/visioner.

Vi er alle på Filmpuls vilde med Christopher Nolan, og vi er rigtig spændte på hans næste film ‘Interstellar’, der forventes at få premiere sidst i 2014. Christopher Nolan er kendt for at arbejde med det samme cast, og gerne arbejde med skuespillere fra hans tidligere film, hvilket jo giver meget god mening. Men hvem er du mest glad for at se på rollelisten indtil videre?