HBO Max

Serieanmeldelse: Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty

Hvad handler den om?

‘Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty’ er serien om 1980’ernes Los Angeles Laker’s professionelle og personlige liv i. De viser sig at blive et af sportens mest vindende og dominerende dynastier. Et hold, der definerede en æra, både på og uden for banen.

Adam Mckay, som har instrueret og produceret film som, ‘Dont Look Up, ‘The Big Short’, ‘Vice’, ‘Anchorman’ og mange flere, er manden bag ‘Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty’. Adam er kendt for at blande intelligent humor med seriøst drama. Nogen vil sige, at det nogle er gange er på grænsen til satire. ‘Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty’  har uden tvivl Adam Mckays fingeraftryk over det hele. Han er nemlig executive producer og står bag første afsnit af serien.   ‘Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty’ er en af de sjoveste og mest velskrevet serier jeg nogensinde har set! 

HBO

Kan jeg anbefale den?

Serien er baseret på bogen “Showtime: Magic, Kareem, Riley and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s”, skrevet af Jeff Pearlman og du kommer med på forreste række til skabelsen af en af historiens bedste basketball-hold “SHOWTIME LAKERS”. Sammen med holdets excentriske ejer og et hold af farverige figurer lige fra Magic Johson (ham der blev væltet af pinden af Michael Jordan) til Jerry West (Nba logoet er designet efter ham) , Kareem Abdul Jabbar (han var bedste venner med Bruce Lee) og mange flere. Skuespillet er i top!! Det er lang tid siden, du har set en ensemble af skuespillere i topform. Der ingen tvivl om at presset på skuespillerne, der alle spiller rigtige mennesker, har fået dem alle til at hæve niveauet. Værd at nævne er gode gamle John C. Reilly i rollen som ejeren af Lakers Jerry Buss, Quincy Isaiah som unge Magic Johnson, Jason Clarke som Jerry West og Adrien Brody som Pat Riley. 

Du bliver transporteret tilbage til 80’erne både visuelt og på lydsiden. Visuelt er ‘Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty’ filmet, så det ser ud som om, at serien er optaget i 80’erne. Det vil sige at lydsiden også er tidssvarende. 

Du skal se ‘Winning Time: The Rise of the Lakers Dynast’ hvis du holder af film og serier der omhandler 80’erne med alt det, der hører til af sex, stoffer og rock n roll, men også fordi den omhandler racisme, seksuel frigørelse, identitet og meget andet.  Det faktum, at alt den skørhed og kaos blev skabt af en basketball-organisation gøre bare ‘Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty’ endnu mere underholdende. Baseret på de første 8 afsnit, er der ingen tvivl fra min side om, at HBO har endnu et hit på deres hænder!! OBS. Du behøver ikke at være basketball-fan for at nyde ‘Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty’. OBS, OBS! Husk at have Goooogle klar, når du ser serien.!!!

 

'Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty' kan streames på HBO Max fra 06. marts
Kort fortalt
LÆSERNES BEDØMMELSE1 Stem
5