interviews

Skrevet den 18 maj, 2018 | af Rikke Ingemann Jensen

0

Eksklusivt interview med Alba August

Hvis du har Netflix, er der stor sandsynlighed for, at du er stødt på serien “The Rain”. Serien er en Netflix original, hvilket betyder at den kun vises på Netflix. “The Rain” er den første danskproduceret Netflix-serie. Den handler om Simone, der går i gymnasiet. En dag henter hendes far hende sammen med resten af hendes familie. De gemmer sig i en bunker, da der kommer syreregn over Danmark. Regnen er en virus, der dræber danskerne, og en dråbe er nok til at blive smittet. Simone og hendes lillebror Rasmus bor i bunkeren i seks år, indtil de endelig bevæger sig udenfor. Danmark er nu næsten øde, og de tilslutter sig en gruppe overlevende.

Vi her på Filmpuls er vilde med “The Rain”. Du kan læse vores anmeldelse af episode 1-3 her

Om Alba

Hovedrollen Simone spilles af Alba August. Alba er født i Stockholm i 1993 og har både danske og svenske rødder. Hendes far er nemlig Bille August, og moren er Pernilla August. Hun har gået på Teaterskolen i København og er mest kendt fra TV-serien “Gidseltagningen”. Nu er hun aktuel i serien “The Rain”, og hendes næste spillefilm er “Unge Astrid” hvor hun spiller en ung udgave af Astrid Lindgreen.  Vi har fået æren af at stille hende et par spørgsmål

© Andreas Houmann

Hvordan var det at få så stor en rolle i en Netflix serie?

Det var meget surrealistisk at lave noget, hvor man ved at 120 millioner mennesker har mulighed for at se det. Man har et stort ansvar, når man spiller sådan en stor rolle, men det er også en kæmpe mulighed, man ikke kan sige nej til!

Hvordan fik du rollen?
Jeg var igennem en almindelig castingsproces – jeg havde det rigtig sjovt, og Lucas og jeg fandt hinanden med det samme.

Din karakter Simone har et tæt bånd med sin lillebror. Hvordan er Lucas og dit forhold i virkeligheden?

Lucas og jeg har altid haft kæmpe tillid til hinanden og haft det super nemt ved at spille sammen. Lucas var kun 16 da vi optog. Jeg har stor respekt for ham, for hans mod og talent.

Alba August i “The Rain” ©NETFLIX

Hvad er dit næste projekt?

Jeg har nogle forskellige projekter, der er i gang med at blive udviklet – alle sammen projekter jeg glæder mig helt vildt meget til at lave!

Du kan streame “The Rain” på Netflix. Følg Alba August på Instagram her

 

Tags: , , , ,


Om skribenten

20-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑