disney

Disney+ fortsætter sin internationale udvidelse

Fra i dag kan abonnenter nyde 40 Disney+ Originals-titler inklusiv de Emmy-nominerede serier: “The Mandalorian”, den episke, første live-action Star Wars-serie nogensinde; “Verden ifølge Jeff Goldblum”-dokumentarserien fra National Geographic. “High School Musical: The Musical: The Series”, som er en moderne udgave af det Emmy-nominerende franchise, og “Pixar i virkeligheden”, som vækker ikoniske karakterer og øjeblikke fra Pixar-film til live i den virkelige verden vil også være mulige at streame.

Disney+ er også det nye streaming-hjemsted for den ikoniske animerede serie “The Simpsons” med mere end 600 episoder samlet samme sted on-demand for første gang. Nogle af de originale spillefilm, som vil være på tjenesten ved lanceringen er “Togo” om den norske slædeløber Leonhard Seppala og hans hund Togo, som tager til i Serumløbet til Nome; “Phineas & Ferb-filmen: Candace mod Universet”, et nyt eventyr med vores alles yndlingsstedbrødre; Broadway-hitmusicalen “Hamilton” så vel som Beyoncés visuelle album: “Black is King”.

Se med hvor som helst, når som helst
Publikum kan streame Disney+ på stort set alle mobile og internetforbundne tv-enheder fra i dag, herunder spillekonsoller, medieafspillere og smart tv’er. Abonnenter kan nyde reklamefri streaming på op til fire enheder på én gang, ubegrænsede downloads på op til ti enheder og personlige anbefalinger. Derudover muligheden for at oprette op til syv forskellige profiler, og forældre kan lave børneprofiler, som har en forsimplet navigation, takket være en børnevenlig brugerflade, og adgang til alderssvarende indhold.

Forbrugere kan abonnere på Disney+ direkte eller via in-app køb fra de følgende platforme og enheder:

Amazon (Fire TV-enheder, Fire TV Edition smart tv’er og Fire Tablets

Apple (iPhone, iPad, iPod touch og Apple tv, og fuld integration med Apple tv-appen; kunder kan abonnere på Disney+ via in-app køb)

Google (Android-telefoner, Android tv-enheder, Google Chromecast og enheder med indbygget Chromecast)

  • LG Smart tv’er med webOS
  • Microsoft (Xbox One)
  • Samsung Smart tv’er
  • Sony / Sony Interactive Entertainment (Android-baserede Sony tv’er og PlayStation®4)

Prisen for Disney+ er 59 kr. pr. måned eller 589 kr. for et årsabonnement.

Fulde detaljer og information om, hvordan man abonnerer, kan findes på Disneyplus.com. For kundeservice opfordres abonnenter til at besøge det online Help Centre for svar på de mest almindelige spørgsmål samt artikler, som er designet til at hjælpe dem med at finde rundt på Disney+. 

kilde: Disney