Copyright: TNT/Youtube

Se Brad Pitts usædvanlige takketale til SAG Awards

Brad Pitt er meget omtalt i medierne i øjeblikket. Dette skyldes især, at han hiver den ene pris efter den anden hjem for sin rolle i Quentin Tarantinos “Once Upon a Time… in Hollywood”. Det er dog ikke den eneste grund til, at medierne finder ham ekstra interessant. Han er nemlig blevet skilt fra Angelina Jolie, som var en af Hollywood’s it-par. Eftersigende har der været nogle problemer under skilsmissen, men ingen rygter er blevet bekræftet.

Pitt er selvfølgelig udmærket klar over alt den opmærksomhed, både positiv og negativ, som han får. I sin tale til Golden Globes jokede han med, at han ikke turde tage sin mor med til prisuddelingen i frygt for, at pressen vil sige, at hun er hans nye kæreste. Her til SAG Awards, hvor han igen vandt en pris for sin rolle i Tarantinos film, byggede han videre på sin tale fra Golden Globes.

Han joker blandt andet med at han må tilføje “SAG prisvinder” til sin beskrivelse på Tinder, han snakker om Tarantinos fodfetich og en masse andet sjovt. Du kan se hele talen i den vedlagte video.