Viaplay

Viaplay lancerer Lars von Triers ’Riget Exodus’

Viaplay har indgået en storstilet aftale med Zentropa og DR om at producere en ny sæson af kult-klassikeren ’RIGET’. Den legendariske serie om det gode og det onde skal optages i det nye år og har forventet Danmarkspremiere på Viaplay i løbet af 2022. Kort tid herefter får den tv-premiere på DR. 

’Riget Exodus’ er blevet til i et unikt samarbejde mellem Nordic Entertainment Group, DR og Zentropa og finansieres derudover blandt andre af Film i Väst og Nordisk Film & TV Fond og er udviklet med støtte fra CREATIVE EUROPE. Internationalt salg TRUSTNORDISK. Zentropa er producent på serien, mens NENT Group er primær co-producent og DR er sekundær co-producent.

Lars von Trier har i lighed med de tidligere sæsoner skrevet manuskriptet sammen med Niels Vørsel. Louise Vesth producerer for Zentropa Entertainments i co-produktion med FIV Peter Possne og Katarina Krave.

I forbindelse med produktionen af’ ’Riget Exodus’, har ’RIGET’ I og II været igennem en gennemgribende restaurering, så alle sæsoner kan udsendes samlet i højeste kvalitet til både gamle og nye fans. Begge sæsoner bliver tilgængelige på Viaplay.

’Riget Exodus’ lanceres som en Viaplay Original og har forventet Danmarkspremiere på Viaplay i løbet af 2022, hvorefter den efter en kort periode har TV-premiere på DR.