HBO/ Foto Åsmund Sollihøgda

‘Kamikaze’ på vej til HBO Nordic

‘Kamikaze’ er en stærk og underfundigt humoristisk ny dramaserie fra HBO Europe. Kernen i ‘Kamikaze’ er den 18-årige, fandenivoldske, hypnotisk charmerende hovedkarakter, Julie, og hendes eksistentielle kamp tilbage til livet efter at have mistet sine forældre og bror i et flystyrt i Rwanda. Hun er efterladt alene i et kæmpe palæ med to dyre biler i garagen og har i princippet alt det, andre kun drømmer om: ungdom, skønhed og penge – masser af penge. Tabet af hendes familie tvinger Julie til at genfinde meningen med livet, og hun begiver sig ud på en turbulent genopdagelsesrejse, der fører hende fra hjemlandet, Danmark, til alle hjørner af verden.

I den bærende rolle som Julie ses det unge skuespiltalent, Marie Reuther, der med ‘Kamikaze’ får sin første store hovedrolle. Til næste år kan hun også ses i opsætningen af ‘Farlige forbindelser’ på Det Kongelige Teater. Marie har tidligere i år færdiggjort sin uddannelse fra Den Danske Scenekunstskole.

Foruden Marie Reuther medvirker blandt andre den garvede, danske skuespillerinde, Charlotte Munck (Anna Pihl, Krigen, Efterforskningen) i rollen som Julies mor; Astrid, en af Sveriges mest populære skuespillere, Johan Rheborg (Solsidan,Partisan, En komikers uppväxt ) som Julies far; Thomas, Mads Reuther (De forbandende år) som Julies bror; Tom, russiske Aleksandr Kuznetsov (Great Poetry) som familiens håndværker; Krysztof, samt Carla Philip Røder (Kød og Blod), Vidhi Kastebo (Iqbal & den indiske juvel) og Casper Kjær Jensen (Skyggen i mit øje) som Julies venner, Constance, Sofia og Micke. Komiker og skuespiller, Anders Matthesen, indtager rollen som Julies psykolog, Psyko-Bo.

Det er den rutinerede instruktør, Kaspar Munk (Herrens veje, Vildheks, Bedrag, Tidsrejsen, You & Me Forever), der instruerer alle seriens otte episoder. 

Foto Chr. Geisnæs 
HBO Foto Åsmund Sollihøgda 
HBO Foto Åsmund Sollihøgda