viaplay

Se de første billeder fra Viaplay Originalen ‘Try Hard’

Når Viaplay blænder op for premieren på ‘Try Hard’ af Anders Morgenthaler og Allan Hyde, er der tale om en humoristisk fortælling om en gruppe unge drenge, der forsøger at få det helt store gennembrud i den professionelle gamer-verden. Viaplay kan nu løfte sløret for de første billeder fra serien, som består af otte episoder.

Tegner og forfatter Anders Morgenthaler har sammen med forfatter og skuespiller Allan Hyde skabt komedieserien ‘Try Hard’, der handler om gaming. I hovedrollen ses Ari Alexander, som bl.a. er kendt fra ‘Doggystyle’, ‘Alfa’ og ‘Badehotellet’.

“For folk over 40 år er gaming en form for satanistisk kirke med sin egen zombie-hær. Det kan jeg nu bekræfte, det ikke er. Gaming er hverdag for alle under 40 år på samme måde som morgenmad og opvask”, siger Anders Morgenthaler.

I ‘Try Hard’ følger vi den 23-årige Sebastian, spillet af Ari Alexander, der stadig bor hjemme, er doven og bruger alt sin tid på at spille Counter-Strike. Det eneste han drømmer om er at blive professionel gamer. Men hans forældre deler ikke hans begejstring og kræver, at Sebastian opgiver sin drøm og i stedet får sig en uddannelse eller begynder at tjene nogle penge. 

‘Try Hard’ består af otte episoder og får premiere på Viaplay til foråret. 

viaplay
viaplay
viaplay
viaplay
viaplay