DR
DR

Det skal du se på DR3 lige nu

DR3 er blevet de unges kanal. Det er her alle teenagelivets problemstillinger tages op til diskussion blandt de unge selv, og man får et indblik i livet som teenager anno 2018. Det er dog ikke kun teenagelivet, der berøres i de mange dokumentarprogrammer. DR3 har opkøbt diverse dokumentarprogrammer fra blandt andet USA og Norge, der ofte handler om identitet. Jeg er stor fan af DR3s programmer og ser dem i stor stil. Her anbefaler jeg blot 4 af de mange programmer, som du kan se gratis på DR.dk/TV

‘Hypnodating’

I dette program følger man forskellige singler, der ifølge dem har gjort alt for at finde kærligheden i deres liv. Det er bare ikke lykkes endnu. Derfor beslutter de sig for at få hjælp af hypnotisøren Mathias. Han hjælper dem gennem hypnose med forskellige problemer. Alt fra at miste evnen til at tale under dates til at kæmpe med dårligt selvværd. Programmet er for dig, der elsker ‘Fuckr med dn hjrne’. Alle seks episoder kan streames nu.

DR

‘Svært begavet’

Hvis bare man var klog så ville mange af ens problemer gå væk. Sådan tænker mange, og det er netop det som DR3 vil finde ud af om er sandt. I serien følger man forskellige unge med en meget høj IQ. Der er fokus på at nedbryde fordommen om, at kloge mennesker er introverte nørder. De unge mennesker viser hvordan en høj IQ både kan være en fordel og en ulempe, og hvordan de er mere end bare deres intelligens. Alle fire episoder er på DR.dk/tv

DR

‘Når kvinder dræber’ 

I de fleste tv-serier og film er morderen en mand. Sådan er virkeligheden dog ikke altid, og i denne dokumentarserie besøger Piers Morgan forskellige kvinder i fængslet, der alle har det tilfælles, at de er dømt for mord. Episoderne prøver at opklare hvad der ledte til mordet, og om kvinden i fængslet faktisk er den skyldige. ‘Når kvinder dræber’ er for dig der elsker ‘ Making a Murderer’. Kun 1 episode kan streames, men der tilføjes flere episoder løbende.

DR

‘De perfekte piger’

I dag er der så meget fokus på præstationskulturen i det danske samfund. Hvordan de unge lever under pres og mener, at de skal være perfekte. Netop det tager ‘De perfekte piger’ op til debat. Gennem 6 episoder følger man 4 piger, der alle føler sig presset, fordi de mener, at de skal være perfekte. De mødes hver uge og sætter sig mål for at mindske presset på dem selv. Alle seks episoder kan streames nu.

DR