Skrevet den 3 februar, 2018 | af Line F. Svare

Teaser til dansk Netflix-serie ‘The Rain’

‘The Rain’ er den første danske Netflix produktion og den har netop fået sin første teaser.
Serien er skrevet af Jannik Tai Mosholt, som bl.a. også har skrevet dele af Borgen, Rita og Bedrag. Vi ser også danske skuespillere på rollelisten. Mest kendt er Mikkel Boe Følsggard (Arvingerne, En kongelig affære). Derudover ses Alba August (Gidseltagningen), Lucas Lynggaard Tønnesen (Tidsrejsen), Sonny Lindberg (Arvingerne), Angela Bundalovic (Blodsøstre) og Lars Simonsen (Broen, Broderskab).

Plot: Civilisationen, som vi kender den, er forsvundet. Seks år efter en brutal virus har udslettet størstedelen af den skandinaviske befolkning, tilslutter et ungt søskendepar sig en gruppe unge overlevende og begiver sig ud for at finde ud af, om en ny verden er opstået et andet sted. De håber alle, at søskendeparrets far er et sted derude med svar.
Og så er der vidst noget med at regnen er farlig?

Som kan ses i den nye teaser, er settingen sat i et postapokalyptisk Danmark, hvor vi bl.a. ser København overgroet. Ret spændende at se København forandret på denne måde.

‘The Rain’ har allerede premiere i dette forår!

Netflix

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑