HBO Nordic

‘Welcome to Utmark’ kommer til HBO Nordic

Det norske komediedrama ‘Welcome to Utmark’ fra HBO Europe er skrevet af danske Kim Fupz Aakeson og instrueret af islandske Dagur Kári. Tobias Santelman, Marie Blokhus, Alma Günther og Stig Henrik Hoff spiller hovedrollerne. 

Plot: 

Alle kender alle i den afsides del af Norge, hvor Welcome to Utmark udspiller sig, men stemningen er mærkelig i det lille samfund, og gæstfriheden er til at overse. Da en ny skolelærer flytter til byen, håber hun på en frisk start i naturskønne omgivelser, men der går ikke lang tid, før hun finder ud af, at den eneste, der opfører sig nogenlunde normalt på disse kanter, er en 12-årig pige.

‘Welcome to Utmark’ er på sin vis en historie om utroskab, ensomhed, jalousi, bedrag og nederlag, men det er også en munter fortælling om at acceptere den, man er, og få det bedste ud af de kort, man har på hånden. Og så handler det også lidt om at smugle hjemmebrændt, russisk gin! 

‘Welcome to Utmark’ består af 8 episoder, der alle bliver frigivet på premieredagen den 18. april. Alle episoder bliver frigivet på premieredagen.