Stranger things
Copyright: Netflix

Nye detaljer om Stranger Things 3

Slugte du også anden sæson af Netflix-serien Stranger Things på et par dage, og går du nu og sulter efter mere af det syrede science fiction-horror univers? Desværre er planlægningen af seriens tredje sæson først lige begyndt, og fans kan efter sigende regne med at skulle vente helt til år 2019 på et gensyn med Mike, Eleven og alle de andre Hawkins-rødder.

Men heldigvis er der kommet nyt guf, som de utålmodige fans kan tykke lidt på midt i ventetiden. Seriens producer, Shawn Levy, har nemlig i forbindelse med en Stranger Things-paneldiskussion åbnet op for flere spændende informationer om den kommende sæson.

Ifølge The Hollywood Reporter har Levy udtalt, at tredje sæson kommer til at foregår i sommeren 1985, hvilket er omkring et år efter anden sæsons afslutning. Vi kan forvente en del referencer til filmklassikeren ‘Tilbage til Fremtiden’, som foregår samme år. Det er ikke svært at forestille sig drenge-gruppen i Stranger Things være besat af ‘Tilbage til Fremtiden’, ligesom de i sidste sæson var oppe at køre over ‘Ghostbusters’.

I anden sæson spirede seriens unge kærlighed for alvor mellem både Mike & Eleven og Lucas & Max. Levy udtaler, at de stadig vil danne par i den kommende sæson – men så ung kærlighed kommer ikke uden en god portion ustabilitet og usikkerhed. Det glæder jeg mig personligt til at se, så længe kærlighedsdramaet ikke overskygger det overordnede plot.

Desuden fortæller Levy, at planen er at bygge videre på karakteren Steve og fortsætte hans positive udvikling fra sidste sæson. Dette er jeg ret begejstret for, for jeg er vild med Steves karakterudvikling. Jeg gik fra at hade karakteren i første sæson til at have ham som en af de absolutte yndlingskarakterer i anden sæson.

Alt i alt er jeg positivt stemt overfor nyhederne, og jeg glæder mig til at se, hvad holdet bag serien finder på. Jeg håber faktisk bare, at de vil lade stakkels Will lidt være denne gang.